Kebab cu creveți Jerk

Kebab cu creveți Jerk
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și pescatarian la colecția dvs., Jerk Shrimp Kebabs ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 251 de calorii , 16 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 2,87 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, arpagic, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Kebaburile cu creveți Jerk , Kebaburile cu miel lipicioase și Kebaburile pe grătar Jamaican Jerk .

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți frigărui de bambus, înmuiați-le în apă timp de cel puțin 20 de minute. Preîncălziți grătarul sau pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Căprioară Fiartă Cuburi2 Căni De Căprioară Fiartă Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Într-un castron mare, amestecați împreună sosul de jerk, (sau condimentele jerk, dacă folosiți) 1/2 cană de ulei de măsline și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Ulei De MăslineUlei De Măsline
GhimbirGhimbir
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați creveții și amestecați pentru a se acoperi. Acoperiți și marinați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Într-un castron separat, amestecați roșiile, ceapa, ardeiul și pătrunjelul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Asezonați cu sare și piper. Frigarui legumele si crevetii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Căprioară Gătită în CuburiCarne De Căprioară Gătită în Cuburi
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
CeapăCeapă
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
5
Așezați frigăruile pe o tavă de copt cu ramă tapetată cu folie de aluminiu sau, dacă sunt făcute la grătar, puneți-le pe grătar. Gatiti, intoarcend o data, pana cand legumele sunt fragede si crevetii sunt opaci, inca 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se orneaza cu patrunjel inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
7
Combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului vegetal, într-un castron, până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați ulei pentru a crea o marinadă la consistența dorită. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Ulei De GătitUlei De Gătit

Ingrediente

1(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș11 kilogram de dovlecel,sifon crema dieteticasifon crema dietetica11 kilogram de dovlecel,sifon crema dieteticasifon crema dietetica149Nuci de orice fel (tocate)lingurita rozmarin uscatlingurita rozmarin uscat1(poate fi sau trece)arpagic uscatarpagic uscat0(poate fi sau trece)cimbru uscatcimbru uscat2(poate fi sau trece)ghimbir proaspăt decojit și tocat finghimbir proaspăt decojit și tocat fin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel proaspăt tocat, plus mai mult pentru garniturăpătrunjel proaspăt tocat, plus mai mult pentru garnitură11 kilogram de dovlecel,brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată11 kilogram de dovlecel,ienibahar la solienibahar la sol0(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0(poate fi sau trece)cuișoare măcinatecuișoare măcinate1(poate fi sau trece)ghimbir măcinatghimbir măcinat1(poate fi sau trece)nucșoară măcinatănucșoară măcinată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1086 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1mareceapa, tăiată în bucățiceapa, tăiată în bucăți11 kilogram de dovlecel,ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)1(poate fi sau trece)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping1ardei gras roșu, însămânțat și tăiat în bucăți pătrate de 1/4 inciardei gras roșu, însămânțat și tăiat în bucăți pătrate de 1/4 inci6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1(poate fi sau trece)piper uscat, zdrobit Scotch bonnetpiper uscat, zdrobit Scotch bonnet1(poate fi sau trece)piper uscat, zdrobit Scotch bonnetpiper uscat, zdrobit Scotch bonnet454Nuci de orice fel (tocate)creveți, decojite și deveinedcreveți, decojite și deveined6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei vegetalUlei vegetal

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveți în meniu? Încercați să combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Margerum Sybarite Sauvignon Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Margerum Sybarite Sauvignon Blanc
Margerum Sybarite Sauvignon Blanc
Ușoare nuanțe aurii, nuanțe de verde, strălucitoare și vibrante. Parfum ridicat de grapefruit, gutui cu miere, floare de flori albe, pâine prăjită, cremă de lămâie și puțină pătlagină, stratificat cu o ușoară notă de silex și Sauvignon fructat. Bogat, cremos și plin, cu straturi de pere, grapefruit și fructul pasiunii.
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista