Kadhai Murgh cu ardei gras (Capsicum)

Kadhai Murgh cu ardei gras (Capsicum)
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Kadhai Murgh cu ardei gras (Capsicum) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 277 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, turmeric măcinat, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până cardamom ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Zara Cardamom ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Capsicum Besan Sabji (ardei gras și făină de năut), Chutney De Capsicum Roșu – Chutney De Ardei Gras Roșu, și Ardei Gras (Ardei Gras) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați uniform puiul cu sare și turmeric; se lasă deoparte 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau kadhai la foc mediu. Gatiti ceapa in uleiul incins pana se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc, încă aproximativ 5 minute. Amestecați ardeii grași și ardeii chile în pui; continuați să gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se macină semințele de chimen, semințele de coriandru, boabele de piper negru, scorțișoara, cuișoarele, păstaia de cardamom și semințele de fenicul într-o pulbere grosieră; presărați amestecul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați apa, laptele praf de nucă de cocos, ardeiul roșu măcinat și sarea. Gatiti pana cand puiul este fraged, aproximativ 30 de minute. Dacă curry - ul este prea umed, gătiți la înălțime până când umezeala se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf De Nucă De CocosLapte Praf De Nucă De Cocos
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
6
Garnisiți cu cilantro și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista