Jicama la grătar, ridichi, Scallions și pui cu "Chimichurri" în stil asiatic
Jicama la grătar, ridichi, Scallions și pui cu stil asiatic "Chimichurri este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 237 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare sud-American. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, jicama, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți Pocați Cu Miere, Ridichi, Jicama Și Scallions, Pui asiatic la grătar cu Bok Choy, ciuperci Shiitake și ridichi, și Burgeri De Somon Asiatic Cu Scallions La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, rotiți arzătorul stâng la foc mediu (lăsați arzătorul drept la foc mare).
Combinați primele 7 ingrediente într-un mini robot de bucătărie; procesați până se toacă fin. Cu procesorul pornit, adăugați treptat apă, câte 1 lingură odată; procesați până se omogenizează.
Combinați jicama, ridichi, ceapă și ulei, aruncând pentru a acoperi. Aranjați jicama și ridichile pe partea dreaptă a grătarului (la foc mare) și ceapa pe partea stângă a grătarului (la foc mediu); grătar 4 minute pe fiecare parte sau până când este fraged și bine marcat.
Scoateți din grătar; tăiați ridichile în jumătate.
Presărați legumele cu 1/4 linguriță de sare. Păstrați cald.
Presărați puiul cu restul de 1/4 linguriță sare și piper negru. Aranjați puiul pe partea dreaptă a grătarului (la foc mare); grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Așezați 1 coapsă de pui pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți legumele uniform între farfurii.
Serviți fiecare cu aproximativ 1/4 cană de sos.