Jeleuri roșii, albe și albastre
Se pot face jeleuri roșii, albe și albastre în aproximativ 15 minute. Acest condiment are 346 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cremă dublă, zahăr tos, suc de lămâie și zahăr glazură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Budinca de ciocolată albă roșie, albă și albastră apare, Roșu, alb și albastru (Mousse de ciocolată albă, Gelee de afine, Dacquiose de nucă de cocos cu prăjitură de alune), și Roșu alb și albastru roșu catifea cookie-uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați căpșunile, zahărul tos și sucul de lămâie într-o tigaie cu 100 ml apă. Aduceți la fierbere, apoi scoateți focul și folosiți o lingură pentru a îndepărta orice gunoi care se ridică la suprafață. Apăsați amestecul printr-o sită fină într-un vas mare de măsurare. Umpleți ulciorul cu apă clocotită pentru a obține 300 ml suc de căpșuni.
Între timp, acoperiți gelatina cu multă apă rece, apoi lăsați la macerat 5 minute până se înmoaie. Stoarceți orice exces de lichid, adăugați frunze în sucul fierbinte, apoi amestecați până se dizolvă.
Se toarnă jeleul în pahare de servire și se lasă la frigider cel puțin 3 ore pentru a se seta. Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu zahărul glazurat până se formează vârfuri moi. Dollop peste jeleu și se presară cu afine pentru a servi.