Jeleuri roșii, albe și albastre

Jeleuri roșii, albe și albastre
Se pot face jeleuri roșii, albe și albastre în aproximativ 15 minute. Acest condiment are 346 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cremă dublă, zahăr tos, suc de lămâie și zahăr glazură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Budinca de ciocolată albă roșie, albă și albastră apare, Roșu, alb și albastru (Mousse de ciocolată albă, Gelee de afine, Dacquiose de nucă de cocos cu prăjitură de alune), și Roșu alb și albastru roșu catifea cookie-uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați căpșunile, zahărul tos și sucul de lămâie într-o tigaie cu 100 ml apă. Aduceți la fierbere, apoi scoateți focul și folosiți o lingură pentru a îndepărta orice gunoi care se ridică la suprafață. Apăsați amestecul printr-o sită fină într-un vas mare de măsurare. Umpleți ulciorul cu apă clocotită pentru a obține 300 ml suc de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Între timp, acoperiți gelatina cu multă apă rece, apoi lăsați la macerat 5 minute până se înmoaie. Stoarceți orice exces de lichid, adăugați frunze în sucul fierbinte, apoi amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Se toarnă jeleul în pahare de servire și se lasă la frigider cel puțin 3 ore pentru a se seta. Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu zahărul glazurat până se formează vârfuri moi. Dollop peste jeleu și se presară cu afine pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista