Japonez Potsticker Dip

Japonez Potsticker Dip
Dip potsticker japonez ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de chili, oțet de orez, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Găluște Potsticker, Turcia Potsticker, și Supa De Pui Potsticker pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic sau ramekin, amestecați sosul de soia și oțetul de orez. Puneți în ulei de chili după gust. Se amestecă cu betisoarele, și dip departe!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De ChiliUlei De Chili
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateUșor
Gata În1 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista