Inimi Romaine cu vinetă de ardei roșu

Inimi Romaine cu vinetă de ardei roșu
Inimile Romaine cu vinaigretă de ardei roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 132 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, Inimi romaine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Inimi Romaine cu vinetă de ardei roșu, Inimi Romaine la grătar cu vinetă Caesar, și Inimi Romaine Cu Vinaigretă De Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Așezați romaine tocate pe un platou sau într-un bol de salată. La un robot de bucătărie, adăugați ardei roșu prăjit, oțet și pătrunjel. Procesați, apoi curgeți în ulei de măsline extravirgin. Se condimentează cu sare și piper. scoateți bolul procesorului și stropiți pansamentul peste salată, serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
RomaineRomaine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista