Ușor " 6 " ingredient midii aburit în bere este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 147 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline pentru a călca ceapa și usturoiul, ceapa, usturoiul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Midiile lui Carrabba "Cozze Bianco", Cartofi ușori de foc de tabără "făcuți la cuptor", și Quick & Easy Aragaz Top Ton " Caserola " pentru rețete similare.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.