Inel De Mic Dejun Butterscotch
Butterscotch inel de mic dejun necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.03 pe portie, veți obține o masă de dimineață care servește 8. O porție conține 307 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Tort Cu Inel De Mere-Butterscotch, Inel De Șuncă Pentru Micul Dejun, și Mic Dejun Taco Inel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Topiți așchii de butterscotch și untul în partea superioară a unui cazan dublu sau într-un bol în cuptorul cu microunde. Se amestecă până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă în făină, sare și nuci pecan. Pune deoparte.
Triunghiuri separate de semilună. Pe foaia de cookie unsă, aranjați rulourile semilună care se suprapun peste margini pentru a forma un cerc. Capetele lungi ascuțite ale fiecărei role ar trebui să arate spre exterior.
Întindeți 2 lingurițe rotunjite de amestec de butterscotch pe fiecare triunghi.
Rotiți triunghiuri, începând cu capătul ascuțit al rolei. Slash în interiorul jumătate din fiecare rolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, până când sunt aurii.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
În timp ce rulourile se coace, topiți bucățile de butterscotch rămase și siropul de porumb; se amestecă bine.
Stropiți peste rulourile răcite.