Dacă aveți aproximativ 45 minute să-și petreacă în bucătărie, Hoppin ' vărul lui John ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă din rețetele mele necesită ceapă, conserve de roșii, căței de usturoi și ulei de măsline. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hoppin ' John, Hoppin ' John, și Hoppin ' John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortați și spălați mazărea cu ochi negri; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra mazării; înmuiați timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adaugati ceapa si urmatoarele 4 ingrediente( prin jalapeo); saut 7 minute sau pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă boia și chimenul; se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Chimen
Ceapă
5
Adăugați mazăre, apă și următoarele 8 ingrediente (prin frunza de dafin), amestecând pentru a combina. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 50 de minute sau până când mazărea este fragedă. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Apă
Mazăre
6
Combinați 1 cană de apă și orez într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 12 minute sau până când orezul este fraged și apa este absorbită. Puf de orez cu o furculiță, și se amestecă în amestec de mazăre. Se acoperă cu ceapă verde, dacă se dorește.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.