Hoisin-Somon Glazurat
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul glazurat cu Hoisin ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 322 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână file de somon, rădăcină de ghimbir, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Somon Glazurat Hoisin, Somon Glazurat Hoisin, și Hoisin-Somon Glazurat.
Instrucțiuni
Bateți împreună sosul de soia, sosul hoisin, sosul chili, sucul de lămâie, ghimbirul, usturoiul și uleiul de măsline într-un vas de copt de 9x13 inch.
Așezați fileurile de somon în marinată și întoarceți-le pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți și aruncați folia de plastic din somon, folosiți o lingură pentru a scoate marinada care s-a adunat în fundul vasului de copt și stropiți-o peste fileurile de somon.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.