Herman Donuts
Herman Donuts necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 434 de calorii , 4 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un mic dejun. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână starter de aluat herman, zahăr de cofetar, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 36% . Gogoșile de prăjitură , gogoșile la cuptor și gogoșile de ciocolată cu morcovi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de amestecare, smântână împreună shortening și zahăr. Bateți ouăle, starterul Herman și laptele. Într-un castron separat, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucșoara. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de pornire până se omogenizează bine.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine înfăinată și întindeți-l sau aplatizați-l la o grosime de 1/2 inch.
Tăiați gogoși cu un tăietor de gogoși. Acoperiți gogoșile și lăsați-le să crească timp de 1 oră.
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Glisați cu grijă gogoșile în uleiul fierbinte. Se prăjește până se rumenește pe ambele părți.
Scurgeți pe prosoape de hârtie, stropiți cu zahăr de cofetă și serviți fierbinți.