Haroset Vegan cu mere-Pecan pentru Paște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Haroset Vegan cu mere-Pecan pentru Paște. Această rețetă face 6 porții cu 132 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 112 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, scorțișoară măcinată, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Mere De Paște, Haroset Clasic De Mere, și Plăcintă cu mere vegană într-o crustă de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați stafidele, sucul de mere și zahărul și înmuiați timp de 1 oră.
Transferați amestecul de stafide într-un robot de bucătărie.
Adăugați merele, nucile pecan și scorțișoara și pulsați pentru a combina. Nu supraprocesați, deoarece doriți ca textura să rămână ușor groasă.
Transferați într-un castron mic.
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până când este nevoie. Depozitat corespunzător, se va păstra până la 2 zile.