Harissa Mayo

Harissa Mayo
Harissa Mayo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 1 porție cu 905 calorii, 3 g de proteine și 95 g de grăsime fiecare. Pentru 2,35 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită chimion măcinat, sare și piper proaspăt spart, maioneză și oțet de vin roșu. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 27%. Burgerul de miel cu Harissa Mayo, BLT&E de la Bi-Rite Market cu Harissa Mayo și Bibanul de mare cu dovlecei fierți și maiaua harissa sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Amestecați maioneza, smântâna, harissa, oțetul și chimenul într-un castron mare și amestecați cu un tel pentru a se combina. Gustați pentru condimente și adăugați sare și piper după dorință. Dați la frigider și serviți uns pe sandvișuri de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Dacă Este Necesar2 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Dacă Este Necesar
2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Pulpă De Miel Dezosată, Zaruri MariPulpă De Miel Dezosată, Zaruri Mari
HarissaHarissa
6 Uncii Pancetta Feliată Subțire, Tăiată Mărunt6 Uncii Pancetta Feliată Subțire, Tăiată Mărunt
ChimenChimen
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch GrosimeCeapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch Grosime
DuzinăDuzină
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista