Hamsii prăjite cu salvie
Anșoa prăjită cu salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 5,61 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, frunze de salvie, apă seltzer și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salvie Prăjită Cu Hamsii, Gambe de vițel cu măsline, hamsii și salvie, și Spaghete de casă cu șalotă, salvie, lămâi și hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă nu ați încercat hamsii înainte-trebuie să le încercați acum! Treceți peste orice temeri ciudate sau că este doar momeală sau o lovitură pentru o glumă despre pizza ("hamsii suplimentare")! Aceste mici fraieri sunt delicioase și de fapt bune pentru tine!
Coapte, prăjite și la grătar - sunt atât de bune și merită încercate. Dacă nu ești în stare, dă-mi farfuria pentru că-i iubesc!Iată preferatul meu - hamsii prăjite-rețeta de mai jos adaugă un concediu de salvie și fiecărei bucăți de pește pentru o explozie suplimentară de aromă și culoare.Hamsii prăjite cu salvie
Acciughe fritte con Salvia1lb de hamsii curățate, îndepărtate coloana vertebralăulei vegetal pentru prăjit
Într-un castron combinați făina, ouăle, sarea și praful de copt. Se adaugă încet în apă seltzer și se amestecă până se formează un aluat subțire. Se acoperă cu plastic și se pune la frigider cel puțin o oră.
Încălziți uleiul într-o oală la 350 de grade.
Scoateți aluatul din frigider și amestecați o dată sau de două ori (aluatul se va separa).Luați o frunză de salvie și hamsie puneți - le împreună și înmuiați-le în aluat-permițând aluatului de acces să se scurgă.Se prăjește 20 de secunde pe o parte până se rumenesc.
Scoateți din ulei și scurgeți pe un prosop de hârtie.
Se presară cu sare și se servește imediat.Se asortează excelent cu prosecco sau vin alb.