Hamsie albă picantă cu Pizza cu ouă

Hamsie albă picantă cu Pizza cu ouă
Hamsie alb picant cu Pizza ou ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 118g de proteine, 115g de grăsime, și un total de 1981 calorii. Pentru $ 8.54 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Un amestec de făină, lapte brânză mozzarella cu umiditate scăzută, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Pizza cu hamsie și fasole albă, Pizza Albă Cu Rozmarin Picant Pancetta, și Pizza cu fenicul și hamsii fără frământare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o piatră de pizza într-un cuptor de 500 de grade F. Pudrați partea superioară a unei coji de pizza cu făină de semolă și așezați aluatul de pizza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Aluat De PizzaAluat De Pizza
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mare. Gatiti ceapa pana se inmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă fulgii de usturoi, serrano și ardei roșu, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați roșiile și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă, 20 până la 30 de minute. Puneți roșiile, folosind un masher. Se condimentează cu sare, piper negru și miere, dacă se utilizează. Se amestecă pătrunjelul tocat și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
MiereMiere
SareSare
3
Pentru asamblare: puneți un strat subțire de sos pe aluatul de pizza și presărați deasupra mozzarella feliată și rasă. Aranjați o parte din broccoli rabe peste brânză. Se condimentează cu sare și piper negru și se coace până când crusta se rumeneste și brânza se topește complet, aproximativ 8 minute. Aranjați hamsiile pe pizza, acoperiți cu oul și Parmigiano-Reggiano ras și garnisiți cu pătrunjel tocat și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Aluat De PizzaAluat De Pizza
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
HamsiiHamsii
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
SosSos
CimbruCimbru
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
PolonicPolonic
4
Turnați apa caldă într-un castron mic (dacă apa este prea fierbinte drojdia va muri și dacă apa este prea rece drojdia nu se va activa). Se amestecă zahărul și drojdia uscată pentru a se combina și se lasă să stea 15 minute. Partea superioară a apei va bule și va mirosi foarte drojdie, asta îți dorești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați făina și sarea într-un bol mare de amestecare. Faceți o fântână în centru și turnați uleiul de măsline și apa de drojdie. Se amestecă treptat făina în lichid, folosind o furculiță. Odată ce cea mai mare parte a făinii a fost încorporată, întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru netedă și curată, prăfuită cu făină de bancă. Folosiți-vă mâinile pentru a frământa aluatul la o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De DrojdieApă De Drojdie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Așezați aluatul într-un vas de amestecare ușor uns. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, cel puțin 1 oră 30 de minute. Porționați aluatul și întindeți-l la dimensiunea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Bol De AmestecareBol De Amestecare
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții2
Scor De Sănătate97
Revista