Halibut parfumat cu șofran cu spanac, dovlecei și roșii

Halibut parfumat cu șofran cu spanac, dovlecei și roșii
Halibutul parfumat de șofran cu spanac, dovlecei și roșii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 541 calorii. Pentru $14.84 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, roșii, lămâi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Friptură De Dovlecei Cu Roșii Halibut, Tagliarini De Șofran Cu Melci, Măcriș, Roșii, Dovlecei, și Halibut Copt Acoperit Cu Dovlecei, Roșii, Mărar Și Feta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți împreună sucul de 1 lămâie, uleiul de măsline și șofranul. Condimentați fileurile de pește cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De PeșteFile De Pește
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
șofranșofran
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați într-un vas nereactiv într-un singur strat.
3
Se toarnă amestecul de ulei peste pește și se întoarce la acoperire. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 până la 2 ore.Preîncălziți un cuptor la 232°.pulverizați o tigaie cu spray de gătit antiaderent și introduceți-l în cuptor până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Presărați puțină sare grosieră pe fundul tigaiei fierbinți. Ridicați fileurile de pește din marinată, rezervând marinada și așezați-le, cu pielea în jos, pe tigaia fierbinte. Prăjiți până când este opac când este străpuns cu un cuțit, 7 până la 10 minute.Între timp, pregătiți legumele: într-o tigaie mare nereactivă la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Sare GrosierăSare Grosieră
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați șalotele și sotele până când încep să se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
6
Adăugați șofranul și continuați să gătiți până când șalotele sunt moi, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
șofranșofran
7
Transferați aproximativ 1 Tbs. eșalotă la un vas mic și pus deoparte.Creșteți căldura sub tigaia saut la mare. Lucrând în 3 loturi, adăugați frunzele de spanac la șalotele rămase în tigaie. Saut, aruncând constant, până când spanacul este ofilit, dar încă verde strălucitor, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se transferă într-o farfurie, se condimentează cu sare grosieră și piper și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9
Așezați tigaia saut la foc mediu și adăugați șalotele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați dovlecelul și gătiți, amestecând ocazional, până începe să se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
11
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, până când roșiile încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
12
Adăugați marinada rezervată, creșteți focul la mare și gătiți până când sosul este ușor îngroșat și legumele sunt doar fragede, cu 5 până la 7 minute mai mult. Condimentează cu sare grosieră, piper și suc de lămâie.Movilă o porție de spanac în centrul fiecărei farfurii individuale. Completați fiecare cu un file de pește și lingurați amestecul de dovlecei peste pește. Pudrați peștele și farfuria cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
13
Tăiați lămâia rămasă în pene și împărțiți-o între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista