Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată
Rețeta Halibut la grătar învelit în coajă de porumb cu Salsan de porumb carbonizat este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 238 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți piper, var, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de creveți la grătar cu Salsa de porumb carbonizată, Sandwich de homar la grătar cu porumb carbonizat și Salsa de Avocado, și Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și Salsa de porumb carbonizat și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa, 2 linguri de suc de lămâie, sarea măsurată și piperul după gust într-un castron mare. Se amestecă pentru a se combina; pus deoparte.Se taie și se toacă fin 1 din jalapele arkulos; pus deoparte.Tăiați capetele de mătase și wispy ale cojilor, chiar până la vârful urechilor. Tăiați capetele tulpinii porumbului, astfel încât cojile să se îndepărteze cu ușurință de urechi fără a se rupe. Puneți deoparte 16 coji late, neîngrijite (cel puțin 3 1/2 inci lungime) și aruncați cojile rămase. Clătiți cojile în apă rece și scuturați excesul; pus deoparte.
Tăiați halibutul pe jumătate orizontal.
Tăiați fiecare jumătate transversal în 4 bucăți chiar dreptunghiulare. Frecați bucățile de pește peste tot cu uleiul de măsline și condimentați generos peste tot cu sare și piper.
Așezați 8 din cojile de porumb pe o suprafață de lucru.
Așezați o bucată de pește pe lungime de-a lungul centrului fiecărei coji, asigurându-vă că coaja se ondulează în jurul peștelui.Împărțiți uniform toate jalapele fin tăiate și jumătate din cilantro peste vârfurile bucăților de pește.
Presărați fiecare bucată de pește cu 1/2 linguriță din restul de 4 lingurițe de suc de lămâie.Acoperiți fiecare bucată de pește cu o a doua coajă care se curbează peste și în jurul primei coji, asigurându-vă că capătul larg al cojii superioare acoperă capătul îngust al cojii inferioare și peștele este complet învelit. (Coletele nu vor fi bine închise.)
Așezați coletele de pește cilantro-jalape cu fața în sus pe o foaie de copt sau o farfurie mare și dați-le la frigider.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).
Așezați spicele de porumb pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți, rotind porumbul cu un sfert de tură la fiecare 2 1/2 minute, până când exteriorul este carbonizat uniform și porumbul este fraged, aproximativ 10 minute în total. Între timp, așezați restul de 2 jalapeincrosos pe grătar și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când se înfundă și se carbonizează în pete, aproximativ 5 până la 7 minute în total.Când porumbul și jalapele sunt gata, transferați ambele pe o placă de tăiat. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați boabele de porumb de pe știuleți și adăugați boabele în amestecul rezervat de suc de ceapă–lămâie. Se taie jalapele, se toacă fin și se adaugă la amestecul de suc de ceapă–lime.
Adăugați jumătatea rămasă de coriandru și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar; pus deoparte.
Așezați peștele învelit în coji de porumb pe grătar cilantro-jalape cu partea în jos. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 2 minute. Folosind clești, întoarceți coletele, acoperiți grătarul și gătiți până când peștele este doar opac, încă aproximativ 2 minute.
Scoateți la o porție platter.To serviți, îndepărtați cu grijă cojile de porumb de sus din pește. Se acoperă cu salsa de porumb și se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.