Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată

Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată
Rețeta Halibut la grătar învelit în coajă de porumb cu Salsan de porumb carbonizat este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 238 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți piper, var, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de creveți la grătar cu Salsa de porumb carbonizată, Sandwich de homar la grătar cu porumb carbonizat și Salsa de Avocado, și Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și Salsa de porumb carbonizat și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa, 2 linguri de suc de lămâie, sarea măsurată și piperul după gust într-un castron mare. Se amestecă pentru a se combina; pus deoparte.Se taie și se toacă fin 1 din jalapele arkulos; pus deoparte.Tăiați capetele de mătase și wispy ale cojilor, chiar până la vârful urechilor. Tăiați capetele tulpinii porumbului, astfel încât cojile să se îndepărteze cu ușurință de urechi fără a se rupe. Puneți deoparte 16 coji late, neîngrijite (cel puțin 3 1/2 inci lungime) și aruncați cojile rămase. Clătiți cojile în apă rece și scuturați excesul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
CeapăCeapă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ApăApă
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați halibutul pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
3
Tăiați fiecare jumătate transversal în 4 bucăți chiar dreptunghiulare. Frecați bucățile de pește peste tot cu uleiul de măsline și condimentați generos peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați 8 din cojile de porumb pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
5
Așezați o bucată de pește pe lungime de-a lungul centrului fiecărei coji, asigurându-vă că coaja se ondulează în jurul peștelui.Împărțiți uniform toate jalapele fin tăiate și jumătate din cilantro peste vârfurile bucăților de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PeștePește
6
Presărați fiecare bucată de pește cu 1/2 linguriță din restul de 4 lingurițe de suc de lămâie.Acoperiți fiecare bucată de pește cu o a doua coajă care se curbează peste și în jurul primei coji, asigurându-vă că capătul larg al cojii superioare acoperă capătul îngust al cojii inferioare și peștele este complet învelit. (Coletele nu vor fi bine închise.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
7
Așezați coletele de pește cilantro-jalape cu fața în sus pe o foaie de copt sau o farfurie mare și dați-le la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Așezați spicele de porumb pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți, rotind porumbul cu un sfert de tură la fiecare 2 1/2 minute, până când exteriorul este carbonizat uniform și porumbul este fraged, aproximativ 10 minute în total. Între timp, așezați restul de 2 jalapeincrosos pe grătar și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când se înfundă și se carbonizează în pete, aproximativ 5 până la 7 minute în total.Când porumbul și jalapele sunt gata, transferați ambele pe o placă de tăiat. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați boabele de porumb de pe știuleți și adăugați boabele în amestecul rezervat de suc de ceapă–lămâie. Se taie jalapele, se toacă fin și se adaugă la amestecul de suc de ceapă–lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Adăugați jumătatea rămasă de coriandru și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
11
Așezați peștele învelit în coji de porumb pe grătar cilantro-jalape cu partea în jos. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 2 minute. Folosind clești, întoarceți coletele, acoperiți grătarul și gătiți până când peștele este doar opac, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PorumbPorumb
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
12
Scoateți la o porție platter.To serviți, îndepărtați cu grijă cojile de porumb de sus din pește. Se acoperă cu salsa de porumb și se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Coji De PorumbCoji De Porumb
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PorumbPorumb
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista