Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați halibutul la grătar cu sos de Curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar. Acest fel principal are 755 calorii, 34G de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru $9.87 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de roșii de struguri, ulei de canolan, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, Halibut la grătar cu sos de roșii Lemongrass, și Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie sotată la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa, merele și pudra de Curry Mesa și gătiți până când ceapa și merele se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați stocul, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
4
Adăugați laptele de cocos și trei sferturi din boabele de porumb. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până se îngroașă ușor, încă 25 până la 30 de minute. Se strecoară sosul finit într-un castron mare, se adaugă porumbul rămas și se gustă pentru condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Preîncălziți un grătar pentru grătar direct și indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Ungeți halibutul pe ambele părți cu ulei și presărați sare și piper. Grătiți la foc mediu-mare până când este ușor carbonizat pe prima parte, aproximativ 4 minute. Flip și char cealaltă parte, încă 4 minute. Dacă peștele nu este încă gătit, rotiți grătarul (în loc să mutați peștele), astfel încât peștele să fie la foc indirect. Acoperiți și gătiți încă câteva minute până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Halibut
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Transferați peștele gătit într-un platou mare de servire. Lade peste o parte din sosul curry de porumb-nucă de cocos. Împrăștiați ierburile peste sos, apoi acoperiți cu niște Chutney de roșii Cherry la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De Roșii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Stropi în Formă De Inimă
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Combinați toate condimentele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Pregătiți un grătar cu cărbune pentru grătar direct, la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Aruncați roșiile cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Transferați într-un coș de grătar și grătiți până când este carbonizat și ușor moale, aruncând ocazional, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Combinați oțetul, zahărul, coriandrul și semințele de chimen într-o cratiță mică și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți până se îngroașă până la o glazură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Dressing Japonez De Susan Preparat
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Se lasă să se răcească ușor, apoi se toarnă peste roșii. Aruncați, zdrobind ușor roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
14
Adăugați ierburile și coaja, aruncați din nou, gustați și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Pivnițele Arcane Pinot Noir Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Produs din propriile noastre viță de vie la Wheatland Vineyard, acest Pinot Noir "alb" uscat este produs prin presarea strugurilor Pinot Noir întregi imediat după recoltare. Vinul rezultat are arome florale intense de caprifoi, nectarină și gardenie și arome de pepene galben, piersici albe și cireșe mai ploioase. Vinul are o senzație de gură bogată, cremoasă, dar se termină curat, cu note de piatră umedă și o mineralitate crocantă.