Halibut cu sos de roșii de busuioc

Halibut cu sos de roșii de busuioc
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Halibutul cu sos de roșii de busuioc ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 180 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 5.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți busuioc, oțet de vin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Halibut cu sos de roșii-busuioc, Halibut fiert cu roșii și busuioc, și Halibut crocant cu sos de busuioc Lemony pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, rozmarinul, uleiul, sarea și piperul; adăugați halibut. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Gât De PuiGât De Pui
HalibutHalibut
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Grill halibut, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Serviți cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Duck Pond Pinot Gris. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Duck Pond Pinot Gris
Duck Pond Pinot Gris
# 96 vin entuziast Top 100 cele mai bune cumpără de 2017Duck Pond Pinot Gris se caracterizează prin aromele sale tropicale și aciditatea strălucitoare. Arome și arome de caș de lămâie, nectarină, floare de vârstă, grapefruit domină, finisând crocant și uscat. Acest vin este un partener excelent pentru crustacee, sushi și majoritatea hors-d ' oeuvres.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Revista