Găluște de creier
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Brain Dumplings. Această rețetă servește 48 și costă 23 de cenți per porție. O porție conține 36 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime . Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Dacă aveți la îndemână ambalaje de gyoza, ciuperci, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor spectaculos de 11% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Brain Shake , Bloody Brain și Frankenstein's Brain .
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați puiul nefiert, ciupercile, ceapa, sosul hoisin, muștarul și sosul chili; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Așezați 1 lingură de amestec de pui în centrul fiecărui înveliș. (Până când sunt gata de utilizare, păstrați ambalajele acoperite cu un prosop umed pentru a preveni uscarea lor.) Umeziți marginile cu ou. Aduceți laturile opuse împreună pentru a forma un semicerc; ciupiți pentru a sigila.
Așezați autocolante într-un singur strat pe un suport mare de coș pentru aburi uns cu unsoare; puneți într-un cuptor olandez peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; se acoperă și se fierbe la abur timp de 8-10 minute sau până când sucurile de umplutură sunt limpezi.
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele pentru sos.
Serviți cu autocolante. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.