Gulașul ușor de vită al lui David

Gulașul ușor de vită al lui David
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați gulașul ușor de vită al lui David. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 457 calorii, 63G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. Un amestec de apă, amestec de supă de ceapă, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 88%. Încercați Gulaș Ușor De Vită, Gulaș De Vită, și Gulaș De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Căutați carnea de tocană în tigaie fierbinte pentru a se rumeni pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă apă în tigaie. Se amestecă pasta de roșii și supa de ceapă în apă. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la minim, așezați un capac pe tigaie și fierbeți până când carnea de vită este suficient de fragedă pentru a tăia ușor cu o furculiță, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Pasta De TomatePasta De Tomate
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
Revista