Gulaș Mexican
Gulașul Mexican ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 676 calorii, 33g de proteine, și 29G de grăsime per portie. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Un amestec de brânză procesată, ceapă, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Gulaș, Cel Mai Bun Gulaș Vreodată, și Gulaș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita macinata si ceapa intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste si se rumeneste, aproximativ 10 minute. Rupeți carnea în timp ce gătește.
Scurgeți excesul de grăsime.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Adăugați macaroanele în carnea de vită și ceapă și puneți-le la foc mediu-mic; amestecați brânza procesată până se topește, aproximativ 3 minute.
Adăugați salsa, fasolea pinto și porumbul în amestec; amestecați și încălziți până când amestecul bule Ușor, încă 5 minute.