Guinness Gingerbread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Guinness Gingerbread. Această rețetă face 24 de porții cu 191 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Dacă aveți tigaie pentru tort, plus 2 linguri de zahăr brun, stout și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Guinness Gingerbread, Tort De Turtă Dulce Guinness Stout, și Cookie-Uri Vegane De Turtă Dulce Cu Guinness Stout pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați tigaia cu folie de aluminiu și ungeți-o sau ungeți tava cu folie.
Puneți untul, siropul, zahărul brun închis, stout, ghimbirul, scorțișoara și cuișoarele măcinate într-o tigaie și topiți ușor la foc mic.
Scoateți focul și amestecați făina și bicarbonatul de sodiu. Va trebui să aveți răbdare și să bateți bine pentru a scăpa de orice bulgări.
Bateți smântâna și ouăle împreună într-un ulcior de măsurare și apoi bateți în amestecul de turtă dulce, amestecând din nou pentru a obține un aluat neted.
Se toarnă acest lucru în tava de tort / folie și se coace timp de aproximativ 45 de minute; când este gata, va fi înălțat strălucitor în centru și va ieși din tigaie în lateral.
Lăsați turta dulce să se răcească înainte de a tăia în felii sau pătrate.