Guacamole 'n Cheese

Guacamole 'n Cheese
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, Guacamole 'n Cheese ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 151 de calorii , 4 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, sos de ardei, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt brânză la grătar cu guacamole , chipsuri cu brânză cu guacamole și guacamole cu brânză .

Instrucțiuni

1
Amestecați piureul de avocado, sucul de lămâie, sosul Worcestershire și sosul de ardei iute într-un castron. Îndoiți brânza Cheddar și roșiile în amestecul de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Sos De Ardei Iute2/3 Cană Sos De Ardei Iute
4 Ceai, Zaruri Fine (reține Pentru Garnitura Finală)4 Ceai, Zaruri Fine (reține Pentru Garnitura Finală)
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Condimente De Legume UscateCondimente De Legume Uscate
6 Ceai Verde (parte Albă și Verde) Tăiate Subțiri6 Ceai Verde (parte Albă și Verde) Tăiate Subțiri
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant

Guacamole în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Vin spumant și Riesling. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă). Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu o gamă largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii de cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și pe gust. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro, cum ar fi nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri mătăsoase și lustruite perfect integrate. Asortați-l cu somon, ahi, vițel, porc, pasăre (gândiți-vă la rață), albine pentru antreuri vegetariene consistente.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista