Guacamol Deconstruit

Guacamol Deconstruit
Reteta Guacamole deconstruit este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Acesta este adus la tine de Martha Stewart. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de avocado, coriandru, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Guacamole Deconstruită, Fripturi De Fustă Cu Guacamol Deconstruit, și Salată de Guacamole deconstruită cu vinetă de chimen-Lime pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista