Sandvișuri cu slănină cu avocado

Sandvișuri cu slănină cu avocado
Sandvișurile cu slănină cu avocado durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 452 de calorii , 12 g de proteine și 38 g de grăsimi . Pentru 1,26 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână avocado, maioneză, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent cu lingura de 38% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri cu tofu, bacon și avocado la grătar , Sandvișuri cu slănină, elvețian, cu roșii și avocado și Sandvișuri cu salată de ouă cu avocado și bacon .

Instrucțiuni

1
Gatiti baconul pana devine crocant; scurgeți pe prosoape de hârtie; pus deoparte. Aruncați ușor avocado cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Combinați maioneza și sucul de lămâie; întins peste pâine prăjită. Acoperiți cu avocado și bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV ONEHOPE Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
NV ONEHOPE Brut
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, interesante care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista