Salata de porumb cu crutoane de tamale este o garnitură care servește 12. O porție conține 477 de calorii , 10 g de proteine și 28 g de grăsime . Pentru 1,98 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită porumb shoepeg, zahăr, lapte de unt și coriandru. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mexican. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 45% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de spanac cu crutoane de pâine de porumb , prăjituri cu tamale de porumb dulce și ardei iute cu umplutură de tamale de porumb .
Instrucțiuni
1
Puneți 2 căni de porumb în robotul de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se toaca marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Sos Pentru Salată Ranch Cu Zară
Echipamente pe care le vei folosi
6 Cutii (7 Uncii Fiecare) Porumb Alb Sau Shoepeg, Scurs
2
Adăugați untul, zahărul și sarea; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Se amestecă masa harina și făina până se formează un aluat moale; îndoiți porumbul rămas. Folosind mâinile umede, presați aluatul într-un aluat de 15x10x1 inci. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Soiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se coace la 400 pentru 20 de minute. Se taie aluatul în 1 inch. pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Coaceți 4-6 minute mai mult sau până când se rumenesc. Tăiați imediat de-a lungul liniilor marcate; se răcește în tigaie pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru dressing. Într-un castron mare, combinați porumbul, roșiile, ceapa, jicama, coriandru, sucul de lămâie și jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Jicama
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Se toarnă dressing peste salată și se amestecă; amestecați ușor avocado.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Ai putea încerca Premonition Cellars Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Premonition Cellars Pinot Noir
Acest vin prezintă arome concentrate de cireșe, merișor și căpșuni, cu note de condimente, fenicul și arome de stejar pe nas. Fructele roșii, merișorul tartă, zmeura și condimentele îmbracă paleta, terminând cu aciditate suculentă. Acest an răcoros a ajutat la păstrarea acidității sale naturale, iar maturarea lentă a permis un vin frumos echilibrat și cu alcool scăzut. Acest vin a fost butoiat timp de 20 de luni în stejar francez și are arome calde și prăjite.