Umăr de porc afumat lent cu salată de varză Napa și Queso Fresco

Umăr de porc afumat lent cu salată de varză Napa și Queso Fresco
Dacă aveți în jur de 15 ore de petrecut în bucătărie, Umăr de porc afumat lent cu salată de varză Napa și Queso Fresco ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 519 calorii . Această rețetă servește 10. Pentru 3,13 USD per porție , această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 25 de bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sos iute, cimbru, queso fresco și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 94% , ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Slow Smoked Pork Shooder cu Napa Cabbage Slaw și Queso Fresco ,Chirintele de porc cu Prune Sos și Napa Cabbage Sos și Tacos coreean Fried Chicken Chicken cu Sweet Slaw, Crunchy Noodles + Queso Fresco .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: 2 căni de așchii de lemn (hickory sau măr), înmuiate în apă 30 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Slaw De Cole Tricolor MărunțitAmestec De Slaw De Cole Tricolor Mărunțit
Pastramă Delicată FeliatăPastramă Delicată Feliată
Merisoare, Strecurate Din Conserve, Pentru ServireMerisoare, Strecurate Din Conserve, Pentru Servire
3
Încinge uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smantana Sau Smantana MexicanaSmantana Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
4
Adauga cimbrul, usturoiul, ceapa, pudra de chile ancho, zahar brun, chimen, coriandru, sucul de portocale, sucul de lamaie, 1/2 apa si chipotle si se fierbe pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Măr Decojit Tăiat MăruntMăr Decojit Tăiat Mărunt
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
CoriandruCoriandru
Ulei De PiperUlei De Piper
4 Căni De Pâine De Porumb De O Zi, Mărunțită4 Căni De Pâine De Porumb De O Zi, Mărunțită
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
ChimenChimen
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
Merisoare, Strecurate Din Conserve, Pentru ServireMerisoare, Strecurate Din Conserve, Pentru Servire
5
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
6
Pune carnea de porc într-o tigaie mare și toarnă peste marinată. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
7
Scoateți carnea de porc din frigider cu 30 de minute înainte de gătire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
8
Preîncălziți un grătar cu cărbune pentru căldură indirectă și puneți așchiile de lemn înmuiate deasupra cărbunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastramă Delicată FeliatăPastramă Delicată Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi
9
Așezați carnea de porc pe grătar, acoperiți și lăsați să fumeze până când temperatura din interiorul grătarului este de 220 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi
10
Adăugați chipsuri după cum este necesar pentru a continua afumarea până când temperatura internă a cărnii de porc atinge 140 de grade F. Apoi lăsați carnea de porc să se termine de gătit până când temperatura internă atinge aproximativ 190 de grade F. Acest lucru poate dura aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastramă Delicată FeliatăPastramă Delicată Feliată
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
11
Lasă carnea de porc să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
12
Tăiați carnea de porc și serviți-l în tortilla calde, acoperite cu niște Napa Cabbage Slaw, sos iute, frunze proaspete de coriandru și queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Varză NapaVarză Napa
Queso FrescoQueso Fresco
Sau 3 Linii De Sos Iute (recomandat: Tabasco)Sau 3 Linii De Sos Iute (recomandat: Tabasco)
1 Mango Mic, Tăiat Cubulețe Mici1 Mango Mic, Tăiat Cubulețe Mici
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
13
Bateți maioneza, oțetul, uleiul și semințele de țelină până la omogenizare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Ciupiți Frunzele De Coriandru Proaspăt TocateCiupiți Frunzele De Coriandru Proaspăt Tocate
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
Smantana Sau Smantana MexicanaSmantana Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
Salata Goya Si Condimente De LegumeSalata Goya Si Condimente De Legume
14
Se amestecă ceapa verde și ardei iute serrano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Piept De Curcan RotisorPiept De Curcan Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Salata Goya Si Condimente De LegumeSalata Goya Si Condimente De Legume
15
Puneți varza și morcovii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Italiană (3/4 Inch Grosime), PrăjităPâine Italiană (3/4 Inch Grosime), Prăjită
1 Până La 3 Ardei Iute Serrano1 Până La 3 Ardei Iute Serrano
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
16
Adăugați dressingul și queso fresco și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru umărul de porc. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Ai putea încerca Etude Heirloom Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
Etude Heirloom Pinot Noir
Etude Heirloom Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În15 hrs
Porții10
Scor De Sănătate67
Revista