Grătar mixt de pește: Kabobs de pește-spadă cu usturoi și lămâie, fripturi de ton cu portocale și rozmarin
Nevoie de un fel principal fără lactate? Grătar mixt de pește: Kabobs de pește-spadă cu usturoi și lămâie, fripturi de ton cu portocale și rozmarin ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $17.81 pe portie, această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1612 calorii, 116g de proteine, și 87G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru valentin zi. Dacă aveți ceapă, o mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, friptură de pește-spadă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Încercați Gratar Mixt Kabobs, Fripturi de pește-spadă prăjite în tigaie cu unt amestecat cu boabe de piper, și Fripturi de pește-spadă prăjite în tigaie cu unt amestecat cu boabe de piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul exterior la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Cubul de pește-spadă în bucăți generoase de dimensiuni de mușcătură. Zest 2 lămâi și pile zest pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Adăugați 4 căței de usturoi la coajă și tocați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Adăugați aproximativ o linguriță de sare grosieră la usturoi și lămâie și combinați cu o parte plată a cuțitului. Se toacă pătrunjelul și se amestecă în usturoi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Adăugați o cantitate generoasă de piper negru grosier în grămadă și amestecați împreună cu vârfurile degetelor. Înveliți peștele-spadă în câteva linguri suficient de evoo pentru a-l acoperi uniform, doar globul ocular. Îndepărtați amestecul de coajă de lămâie și usturoi peste tot peștele. Evoo o va face să rămână. Puneți cuburile pe frigarui de metal, ar trebui să umpleți 2 frigarui (12 inci). Puneți peștele deoparte timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
Nonpareils Argintii
Pește-spadă
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Tăiați 1 din lămâile zestate în pene și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La Lamaie
7
Tăiați friptura de ton în 6 porții mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Ton
8
Combinați coaja de 2 portocale cu restul de 4 căței de usturoi și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Sare Fină, Pentru Marginile Paharelor
9
Adăugați rozmarin tocat la usturoi și coaja de portocală și combinați cu plat de cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Gât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Adăugați aproximativ 1/2 linguriță sare grosieră și aproximativ 1 linguriță piper negru grosier în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
Sare Grosieră
11
Puneți câteva linguri de oțet balsamic și 1/4 cană evoo într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
12
Adăugați amestecul portocaliu-rozmarin și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De Pui
Sare Fină, Pentru Marginile Paharelor
13
Adăugați peștele și înveliți uniform în pansament și lăsați să stea 10 până la 15 minute. Cojiți portocalele și feliați-le în discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
14
Aruncați împreună o salată, cum ar fi Panzanella cu lucrările, mai jos, apoi reveniți la pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
15
Când sunteți gata să mâncați, frigarui de pește-spadă la grătar 3 minute pe fiecare parte, 6 minute în total. Glisați din frigarui și stoarceți sucul de lămâie peste pește. Gătiti fripturi de ton 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru pește Roz, mediu-rar, 4 minute pe fiecare parte pentru pește complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Friptură De Ton
Pește-spadă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
16
Serviți tonul cu portocale feliate alături și împrăștiați scallions peste ambele. Fiecare persoană ar trebui să ajungă cu 4 sau 5 cuburi de pește-spadă și 1 friptură mică de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Ton
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pește-spadă
Sare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Mandarine, Fiecare
17
Serviți cu salată.
18
Combinați toate ingredientele salatei într-un bol mare și îmbrăcați salata cu suc de lămâie, oțet de vin roșu, evoo și un strop de suc de ardei iute, apoi condimentați cu sare și piper, după gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.