Grătar mixt de pește: Kabobs de pește-spadă cu usturoi și lămâie, fripturi de ton cu portocale și rozmarin

Grătar mixt de pește: Kabobs de pește-spadă cu usturoi și lămâie, fripturi de ton cu portocale și rozmarin
Nevoie de un fel principal fără lactate? Grătar mixt de pește: Kabobs de pește-spadă cu usturoi și lămâie, fripturi de ton cu portocale și rozmarin ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $17.81 pe portie, această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1612 calorii, 116g de proteine, și 87G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru valentin zi. Dacă aveți ceapă, o mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, friptură de pește-spadă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Încercați Gratar Mixt Kabobs, Fripturi de pește-spadă prăjite în tigaie cu unt amestecat cu boabe de piper, și Fripturi de pește-spadă prăjite în tigaie cu unt amestecat cu boabe de piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul exterior la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Cubul de pește-spadă în bucăți generoase de dimensiuni de mușcătură. Zest 2 lămâi și pile zest pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Adăugați 4 căței de usturoi la coajă și tocați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Adăugați aproximativ o linguriță de sare grosieră la usturoi și lămâie și combinați cu o parte plată a cuțitului. Se toacă pătrunjelul și se amestecă în usturoi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Adăugați o cantitate generoasă de piper negru grosier în grămadă și amestecați împreună cu vârfurile degetelor. Înveliți peștele-spadă în câteva linguri suficient de evoo pentru a-l acoperi uniform, doar globul ocular. Îndepărtați amestecul de coajă de lămâie și usturoi peste tot peștele. Evoo o va face să rămână. Puneți cuburile pe frigarui de metal, ar trebui să umpleți 2 frigarui (12 inci). Puneți peștele deoparte timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pește-spadăPește-spadă
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Tăiați 1 din lămâile zestate în pene și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
7
Tăiați friptura de ton în 6 porții mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
8
Combinați coaja de 2 portocale cu restul de 4 căței de usturoi și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
9
Adăugați rozmarin tocat la usturoi și coaja de portocală și combinați cu plat de cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Adăugați aproximativ 1/2 linguriță sare grosieră și aproximativ 1 linguriță piper negru grosier în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Sare GrosierăSare Grosieră
11
Puneți câteva linguri de oțet balsamic și 1/4 cană evoo într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
12
Adăugați amestecul portocaliu-rozmarin și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
13
Adăugați peștele și înveliți uniform în pansament și lăsați să stea 10 până la 15 minute. Cojiți portocalele și feliați-le în discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
14
Aruncați împreună o salată, cum ar fi Panzanella cu lucrările, mai jos, apoi reveniți la pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
15
Când sunteți gata să mâncați, frigarui de pește-spadă la grătar 3 minute pe fiecare parte, 6 minute în total. Glisați din frigarui și stoarceți sucul de lămâie peste pește. Gătiti fripturi de ton 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru pește Roz, mediu-rar, 4 minute pe fiecare parte pentru pește complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Friptură De TonFriptură De Ton
Pește-spadăPește-spadă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
16
Serviți tonul cu portocale feliate alături și împrăștiați scallions peste ambele. Fiecare persoană ar trebui să ajungă cu 4 sau 5 cuburi de pește-spadă și 1 friptură mică de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pește-spadăPește-spadă
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
17
Serviți cu salată.
18
Combinați toate ingredientele salatei într-un bol mare și îmbrăcați salata cu suc de lămâie, oțet de vin roșu, evoo și un strop de suc de ardei iute, apoi condimentați cu sare și piper, după gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Ingrediente

3(iarnă)oțet balsamic îmbătrânit, globul ocularoțet balsamic îmbătrânit, globul ocular907Nuci de orice fel (tocate)friptură de tonfriptură de ton1-2 linguri ulei de masline extravirginfileuri plate din tablă de hamsii, scurse și tocatefileuri plate din tablă de hamsii, scurse și tocate2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de busuioc, ruptefrunze de busuioc, rupte1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripepperoncini sau ardei iute de cireșe, tocațipepperoncini sau ardei iute de cireșe, tocați4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăStropire de lichid din pepperoncini îmbuteliat sau ardei iute de cireșeStropire de lichid din pepperoncini îmbuteliat sau ardei iute de cireșe4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare grosierăSare grosieră4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare grosieră și piper negruSare grosieră și piper negru1Ceapa galbena medie, tocatapâine crustă de o zi cubatăpâine crustă de o zi cubată1mânăUn pătrunjel generos cu frunze plate, aproximativ 1/4 cană de frunzeUn pătrunjel generos cu frunze plate, aproximativ 1/4 cană de frunze8cuișoare mariusturoi, crăpat departe de pieleusturoi, crăpat departe de piele1Ardei Cubanelle sau ardei gras verde, însămânțat și tocatArdei Cubanelle sau ardei gras verde, însămânțat și tocat1lămâie, sucatălămâie, sucată2lămâilămâi596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extra-virgin, globul ocularulei de măsline extra-virgin, globul ocular1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirgin, divizatulei de măsline extravirgin, divizat2portocaleportocale4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru grosierPiper negru grosier4Roșii Rome sau prune, cubateRoșii Rome sau prune, cubate1miciceapa rosie, tocataceapa rosie, tocata3(iarnă)1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2ardei roșii prăjiți, scursi, tocațiardei roșii prăjiți, scursi, tocați6crenguțerozmarin, dezbrăcat și tocat finrozmarin, dezbrăcat și tocat fin4ceapă verde tăiatăceapă verde tăiată907Nuci de orice fel (tocate)friptură de pește-spadă, tăiată din pielefriptură de pește-spadă, tăiată din piele2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsline fără sâmburi, kalamata sau verde Sicilian sau o combinațiemăsline fără sâmburi, kalamata sau verde Sicilian sau o combinație

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista