Gruyere Piure De Cartofi

Gruyere Piure De Cartofi
Gruyere piure de cartofi ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cartofi, ceapă verde, usturoi și brânză elvețiană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Clatite de cartofi piure cu ceapa caramelizata si Gruyere, Piure de clătite de cartofi cu Gruyere, spanac și slănină, și Un alt piure de cartofi (piure de conopidă) - low Carb.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Scurgere.
3
Într-un castron mare, amestecați cartofii cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista