Grissini cu Prosciutto
Grissini cu Prosciutto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 172 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto de 4x3 inci, unt, grissini lungi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Grissini cu Prosciutto, Mesclun cu Prosciutto Grissini, și Grissini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți puțin unt peste 4 inci de 1 capăt al fiecărei bețișoare.
Întindeți parmezanul pe farfurie.
Rulați capătul cu unt al fiecărei bețișoare în brânză pentru a acoperi ușor.
Așezați 1 felie de prosciutto pe suprafața de lucru; aranjați 3 frunze de rucola deasupra prosciutto, apoi așezați capătul acoperit cu brânză al bețișorului deasupra rucola și înfășurați prosciutto în jurul bețișorului, închizând rucola. Repetați procedura cu grisinele rămase. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Așezați grisinele în pahar înalt, prosciutto ajunge. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește.) Puneți 2 frunze de rucola în capătul prosciutto al fiecărei bețișoare și serviți.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aperitivul poate fi asociat cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Syltbar D-na Sparkling ros nr. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Syltbar Doamna Spumante Rose]()
Syltbar Doamna Spumante Rose
Elegant, complex și fructat, însoțit de o aromă delicată de citrice și litchi. Roz deschis, mătăsos și strălucitor, trandafirul spumant Syltbar este fabricat din Merlot 100%, ceea ce conferă acestui trandafir spumant o aromă robustă, rotundă, delicioasă până la ultima picătură. În general, este un vin încântător, bine echilibrat, curat, limpede și cremos.Ideal ca aperitiv, excelent cu șuncă, fructe de mare prăjite, carpaccio de pește alb și anghinare prăjită. De asemenea, perfect pentru o plimbare cu barca!Vegan și vegetarian prietenos, fără zahăr adăugat, fără sulfiți adăugați