Salată De Vită Vietnameză

Salată De Vită Vietnameză
Nevoie de o curs principal fără lactate? Salata vietnameză de vită ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați friptură de flanc, ulei de arahide, papaya și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Salată De Vită Vietnameză, și Salată Fierbinte De Vită Vietnameză.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura și sosul de soia într-o pungă mare de plastic resigilabilă. La frigider timp de 2 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Încălziți grătarul la mediu sau puneți o tigaie la grătar la foc mediu. Gatiti friptura la coacerea dorita, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Transferați pe o tăietură pentru a vă odihni timp de 10 minute. Între timp, pregătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului. Clătiți tăiței sub apă rece și scurgeți. Într-un castron mic, amestecați ghimbirul (dacă utilizați), sucul de lămâie, zahărul brun, sarea și uleiurile de susan și arahide. Tăiați subțire friptura peste Bob. Împărțiți friptura și tăiței între farfurii individuale. Se acoperă cu ridichi și papaya, se stropesc cu pansamentul și se presară cu coriandru (dacă se folosește).Bacsis: căutați o papaya care are o piele netedă, verde închis, cu o notă de galben. Ar trebui să dea ușor când este stors. Dacă găsiți doar papaya fermă, așezați fructele într-o pungă de hârtie și lăsați-le pe un blat câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Raats Original Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista