Grissini
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Grissini. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, aluat de pâine, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Grissini cu Prosciutto, Mesclun cu Prosciutto Grissini, și Sare și piper Grissini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Găsiți cusătura longitudinală în aluat. Începând de la cusătură, desfaceți ușor aluatul într-un dreptunghi pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 15 x 13 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ungeți aluatul uniform cu 1 lingură de ulei.
Combinați brânza și următoarele 4 ingrediente (prin sare), amestecând bine; presărați jumătate din amestec uniform peste aluat, apăsând ușor pentru a adera. Întoarceți aluatul.
Ungeți aluatul cu 1 lingură de ulei rămas; se presară cu amestecul de brânză rămas.
Tăiați aluatul pe lungime în 48 de benzi subțiri (aproximativ 1/4 inch grosime) folosind un tăietor de pizza.
Așezați benzi pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți în loturi la 425 timp de 4 minute sau până devin aurii și crocante.