Biscuiți cu brânză cu ierburi
Biscuiții cu brânză cu ierburi necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 150 de calorii. Pentru 27 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, iarbă de mărar, făină și brânză cheddar. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 15%. Biscuiții de casă cu ierburi, biscuiții cu stridii și biscuiții simpli cu quinoa sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune primele șase ingrediente într-un robot de bucătărie; acoperiți și pulsați pentru a omogeniza.
Adăugați unt; acoperiți și pulsați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. În timpul procesării, adăugați treptat apă doar până când se formează firimituri umede.
Modelați aluatul într-un disc; înfășurați în folie de plastic și lăsați-l la frigider pentru 30 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați aluatul la 1/8 inch. grosime.
Tăiați cu un 2 inci înfăinat. tăietor de prăjituri.
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt tapetate cu hârtie de copt.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când marginile se rumenesc ușor (biscuiții trebuie să fie crocante).
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet. Depozitați într-un recipient etanș.