Grisoare de fenicul
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Grisoarele cu fenicul ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 17 și costă 16 cenți per porție. Acest aperitiv are 149 de calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Mergeți la magazin și luați semințe de fenicul, ulei de canolan, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25% . Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Grisoare de fenicul răsucit și sare grunjoasă , Supa cremoasă de fenicul prăjit și morcovi cu ulei de fenicul usturoi negru și carne de porc afumată de fenicul și usturoi cu gremolatan de fenicul și mostarda de struguri .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați uleiul, laptele, semințele de fenicul și sarea și 3-1/2 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se lasa sa se odihneasca 10 minute. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în sferturi.
Lucrați cu o porție de aluat o dată, păstrând aluatul rămas acoperit cu folie de plastic.
Tăiați fiecare porție în 17 bucăți; rulați fiecare într-un 7-in. frânghie.
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt unse. Bate oul si apa; ungeti peste aluat.
Coaceți la 325° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți pe rafturi de sârmă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Grisoare în meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Wilson Creek Coconut. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Nucă de cocos Wilson Creek