Grisine Cu Unt De Trufe Prosciutto

Grisine Cu Unt De Trufe Prosciutto
Prosciutto trufe Breadsticks unt ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 256 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 1,87 USD pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, sare și piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Prosciutto Breadsticks, Grisine Învelite În Prosciutto, și Pepene și grisine învelite în Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pătrunjelul, arpagicul, sarea și piperul alb cu untul înmuiat și uleiul de trufe, apoi se întinde pe o farfurie plată. Înmuiați fiecare pâine în amestec de unt, astfel încât 3/4 din băț să fie acoperit pentru a menține prosciutto în loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Ulei De TrufeUlei De Trufe
ProsciuttoProsciutto
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Rulați în parmezan, apoi înfășurați o felie de prosciutto peste lungimea de 3/4 unt a fiecărui băț, lăsând un capăt uscat de băț pentru ca oaspeții să se servească singuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Breadsticks funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ballatore Rosso Red Spumante cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8,20%
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista