Greu Face Pâine
Pâinea tare ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 272 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei vegetal, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Miere Grâu Cidru Tare Bere Pâine Briose, Budincă de pâine cu plăcintă cu dovleac cu sos tare Bourbon-Pecan, și Salată română îmbrăcată cu piure de hamsii, ou fiert tare sfărâmat și mușcături de pâine integrală prăjită.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu uleiul, margarina, sarea și 1 1/2 căni de făină; se amestecă bine pentru a se combina.
Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și formați-l într-o pâine.
Așezați pâinea într-o tigaie ușor unsă de 9x5 inch. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească timp de 15 minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și partea inferioară a pâinii sună goală când este bătută. Se răcește în tigaie 5 minute și apoi se întoarce pe raft și se răcește complet.