Gratinul de varză de Bruxelles este o garnitură care servește 10. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de frișcă grea, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gratin De Varză De Bruxelles, Gratin De Varză De Bruxelles, și Gratin De Varză De Bruxelles.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați varza de Bruxelles, untul, sarea și piperul; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți, neacoperit, la 425 de euro timp de 25-30 de minute sau până când varza de Bruxelles este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se amestecă; adăugați treptat lapte și smântână. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă piperul și nucșoara; se toarnă peste varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se presară cu brânzeturi.
6
Reduceți căldura la 350 CP.
7
Coaceți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când se încălzește și brânzeturile se topesc.