Gratin de cartofi, mere și ceapă

Gratin de cartofi, mere și ceapă
Gratinul de cartofi, mere și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 278 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de piper proaspăt crăpat, frunze de rozmarin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de SippitySup. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Încercați Gratin De Mere, Cartofi Și Ceapă, Gratin De Cartofi Cu Ceapă, și Gratin De Cartofi Și Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Se adauga ceapa, rozmarinul si 2 lingurite de sare; saut pana cand ceapa este frageda si incepe sa se carmelizeze, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
SareSare
3
Se toarnă apă și vin pentru a deglaza tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lăsați lichidul să fiarbă.
5
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească aproximativ 5 minute.
6
Așezați cartofii, merele, restul de 1 linguriță de sare, piper și amestecul de ceapă răcit într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MărMăr
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Transferați în vasul de copt de 13 x 9 x 2 inci, răspândind uniform. Acoperiți vasul cu hârtie pergament, apoi acoperiți cu folie, cu partea strălucitoare în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți gratinul până când cartofii sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor, descoperiți și dollop untul rămas deasupra gratinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
11
Coaceți până când topurile și sucurile se bulează gros, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se poate face cu 6 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei. Reîncălziți, acoperit slab cu folie, în cuptor de 300 de grade F timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
13
Lăsați gratinul să stea cu 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista