Gorgonzola-Salată De Paste Cu Ardei

Gorgonzola-Salată De Paste Cu Ardei
Salata de paste Gorgonzola-Pepper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 621 calorii, 16g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți paste penne, ardei gras, brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 32 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de paste cu gorgonzolan și roșii / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Paste de ciocolată cu sos de cremă Gorgonzola și 10 feluri de mâncare romantice pentru Paste, și Pastan în sos de ardei gras roșu prăjit / paste de ardei roșu prăjit / Paste ușoare pentru copii.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge. Se aruncă cu 2 linguri ulei, apoi se dă la frigider timp de 1 oră sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Gatiti spanacul pana se ofileste. Într-un castron mare, combinați spanacul, ardeiul verde, ardeiul roșu, ardeiul galben și pastele răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
SpanacSpanac
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Bateți împreună 1/2 cană ulei de canola, ulei de nucă, oțet și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Ulei De NucUlei De Nuc
OțetOțet
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă vinetă peste amestecul de paste și se aruncă până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
PastePaste
6
Presărați blatul cu gorgonzola și nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
GorgonzolaGorgonzola
DificultateExpert
Gata În1 h, 32 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista