Glisoare de pui la grătar cu ceapă murată
Glisoarele de pui la grătar cu ceapă murată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de sherry, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Glisoare de pui la grătar cu ceapă murată, Sandwich-uri de grătar de pui trase cu ceapă murată, și Glisoare de porc trase cu sos BBQ de muștar și ceapă murată.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați ceapa feliată, 1 lingură de oțet și 1 1/2 lingurițe de miere într-un castron mic; aruncați bine. Acoperiți și refrigerați amestecul de ceapă cel puțin 30 de minute.
Combinați restul de 2 linguri de oțet, restul de 1 lingură de miere, 2 linguri de apă, muștar și 1/4 linguriță de piper într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Aduceți la foc mic (nu fierbeți). Se fierbe 5 minute; se amestecă untul.
Scoateți din căldură; păstrați cald.
Presărați puiul cu restul de 1/2 linguriță de piper și sare.
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din grătar; se răcește ușor. Tăiați puiul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Adăugați puiul în cratiță cu amestec de muștar și aruncați ușor pentru a acoperi.
Tăiați rulourile pe jumătate în cruce.
Așezați rulourile, tăiați părțile în jos, pe grătar; grătar 1 minut sau până la prăjit. Lingurați aproximativ 1/3 cană amestec de pui peste jumătatea inferioară a fiecărei role. Topiți fiecare rulou cu aproximativ 1 linguriță de felii de ceapă scurse și jumătatea superioară a ruloului.