Glazură de unt de mere de citrice pentru creveți
Citrus Apple unt glazura pentru creveți necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian servește 8 și costă $ 2.53 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt de mere de la Midia, creveți, concentrat de suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți crocanți cu glazură de citrice, Gogoși de Cardamom cu unt de mere coapte cu glazură de unt brun, și Ulei de măsline pâine de mac de citrice cu glazură de vanilie de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați untul de mere, concentratul și sucul de lămâie într-un bol mediu.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați creveții pe o foaie de copt ușor unsă.
Lăsați creveții să gătească timp de 3 până la 5 minute sau până când sunt ușor Opaci.
Flip, perie din belșug cu glazura, și se fierbe până la opac pe tot parcursul, încă 3-5 minute.
Periați cu mai multă glazură înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.