Georgia Peach Fleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Georgia Peach fleac. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 535 calorii. Cap la magazin și ridica Lira tort, frișcă, piersici, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Georgia Peach Fleac, Georgia Peach Pie, și Georgia Peach Souffl 8s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de budincă conform instrucțiunilor pachetului, folosind 2 căni de lapte. Acoperiți și răciți 5 minute.
Aruncați piersicile feliate cu zahăr granulat.
Tăiați tortul de lire în felii de 1/2 inch.
Așezați jumătate din feliile de tort pe fundul unui vas fleac sau al unui castron adânc; stropiți uniform cu jumătate de bourbon. Lingurați jumătate din amestecul de piersici uniform peste feliile de tort.
Întindeți jumătate de budincă peste piersici. Repetați cu feliile de tort rămase, bourbonul, amestecul de piersici și budinca. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Bateți frișca la viteză medie cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se formează vârfuri moi.
Întindeți frisca peste fleac; se presară cu migdale.