Gatiti cartea: Almejas con Chorizo
O porție conține 198 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.98 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de usturoi, ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Gatiti cartea: Chorizo Carbonara, Gatiti cartea: verdeață Collard cu ardei iute Poblano și Chorizo, și Gatiti cartea: PBJ.
Instrucțiuni
Frecați scoicile sub apă curentă rece.
Scurgeți și uscați scoicile.
Feliați legăturile de cârnați pe lungime în 3 bucăți și apoi tăiați bucățile de cârnați în benzi de aproximativ 1/2 inch lățime.
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare și, când este fierbinte, adăugați uleiul de măsline.
Adăugați feliile de chorizo și căutați timp de aproximativ 3 minute, sau până se rumenesc frumos.
Adăugați usturoiul și gătiți aproximativ 2 minute, sau până se rumenesc.
Adăugați scoicile, vinul și cimbru, agitați tigaia cu atenție și acoperiți cu un capac, folie de aluminiu sau o farfurie și gătiți timp de 7 până la 8 minute sau până când scoicile s-au deschis. (Aruncați orice nu se deschide.) Folosind clești sau o lingură cu fante, scoateți scoicile din tigaie și împărțiți uniform între 4 boluri de servire puțin adânci sau puneți-le într-un castron mare.
Întoarceți focul la mare și gătiți sosul timp de 4 până la 5 minute, sau până când se reduce ușor și se îngroașă.
Se toarnă sosul și feliile de cârnați peste scoici și se servește.