Fursecuri mici cu migdale și Einkorn
Cookie-urile mici de migdale și Einkorn ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 112 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare nerafinată, făină de einkorn cu extracție ridicată, zahăr din trestie nerafinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fursecuri Einkorn cu cremă de unt de căpșuni pentru Ziua Îndrăgostiților, Cookie-uri de migdale fără ouă / cookie Ușor de migdale, și Einkorn Shepherds Pie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Aruncați făina de einkorn și făina de migdale într-un bol mediu de amestecare și amestecați sarea până când făina de migdale și sarea sunt distribuite uniform în făina de einkorn.Puneți untul și zahărul într-un bol de amestecare și bateți-le împreună până când untul se luminează la culoare și devine tulbure. Bateți în extractele de ou, vanilie și migdale.Lucrând aproximativ 1/2 cană la un moment dat, lingurați făinurile amestecate în vasul de amestecare, bateți-le în ouăle îndulcite și untul până când sunt complet încorporate. Lucrând pe rând, puneți aproximativ 2 linguri de aluat de biscuiți în mâini, rulați-l într-o bilă și așezați-l pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Aranjați cookie-urile la o distanță de aproximativ 2 inci pentru a le permite să se răspândească. Apăsați-le în jos cu dinții unei furculițe și coaceți-le 12 până la 14 minute sau până când vârfurile abia sunt atinse cu aur.
Scoateți-le de pe foaia de copt cu o spatulă metalică și transferați-le într-o grătar pentru a se răci. În timp ce sunt încă fierbinți, presărați-le cu zahăr pudră, dacă doriți, și continuați să lucrați în loturi ca acesta până când ați epuizat tot aluatul. Păstrați-le la temperatura camerei într-un recipient etanș unde vor păstra aproximativ 1 săptămână.