Fructe Rapide Crocante

Fructe Rapide Crocante
Rapid de fructe Crisp ia în jurul valorii de 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 373 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, umplutură de plăcintă cu cireșe, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Quick Apple Crisp, Quick Apple Crisp, și Quick Peach Crisp.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, încălziți umplutura de plăcintă și sucul de lămâie la foc mediu timp de 5 minute sau până la bule, amestecând ocazional. Între timp, așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă; zdrobiți ușor cu un sucitor. Într-o tigaie, topiți untul. Se amestecă cerealele, zahărul și scorțișoara; gatiti si amestecati 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se presară peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Serviți cald cu înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crisp funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșe. Un vin foarte plin de viață, care este foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare și ușoară pentru orice petrecere!Această șampanie se împerechează bine cu crustacee, preparate din carne de porc, brânzeturi ușoare și moi și pește bogat.Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista