Fructe de mare en Croute

Fructe de mare en Croute
Fructe de mare en Croute ia în jurul valorii de 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă 6,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1046 calorii. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, pătrunjel, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este uimitor. Copane în Croute, Somon În Crute, și Croute Savoyarde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare foaie de patiserie într-un 12 in. x 10 inch. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2
Tăiați fiecare foaie în patru 6-in. x 5 inch. dreptunghiuri.
3
Așezați un file de somon în centrul a patru dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
4
Într-un castron mare, combinați scoicile, smântâna, ceapa, pătrunjelul, mărarul, sarea și piperul. Într-un castron mic, bateți albușul de ou la viteză medie până se formează vârfuri moi; pliați în amestec de scoici. Lingurați aproximativ 1/2 cană peste fiecare file de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De SomonFile De Somon
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Acoperiți fiecare cu un dreptunghi de patiserie și sertizați pentru a sigila. Cu un cuțit mic ascuțit, tăiați mai multe fante în partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Se pune într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt; perie cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Coaceți la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până când un termometru citește 160 de euro.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista