Fructe de mare en Croute
Fructe de mare en Croute ia în jurul valorii de 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă 6,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1046 calorii. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, pătrunjel, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este uimitor. Copane în Croute, Somon În Crute, și Croute Savoyarde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare foaie de patiserie într-un 12 in. x 10 inch. dreptunghi.
Tăiați fiecare foaie în patru 6-in. x 5 inch. dreptunghiuri.
Așezați un file de somon în centrul a patru dreptunghiuri.
Într-un castron mare, combinați scoicile, smântâna, ceapa, pătrunjelul, mărarul, sarea și piperul. Într-un castron mic, bateți albușul de ou la viteză medie până se formează vârfuri moi; pliați în amestec de scoici. Lingurați aproximativ 1/2 cană peste fiecare file de somon.
Acoperiți fiecare cu un dreptunghi de patiserie și sertizați pentru a sigila. Cu un cuțit mic ascuțit, tăiați mai multe fante în partea de sus.
Se pune într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt; perie cu ou.
Coaceți la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până când un termometru citește 160 de euro.