Friptură rotundă și sos II

Friptură rotundă și sos II
Friptura rotundă și sosul ii necesită aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 8.26 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1040 calorii, 99G de proteine, și 53G de grăsime. 87 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Funcționează bine ca un sos scump. Mergeți la magazin și ridicați oregano, apă, supă de ceapă condensată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Rotund simplu măcinat cu sos de ciuperci, Fripturi rotunde cu ciuperci cu aragaz lent și sos, și Grătar Rotund Cu Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2
Tăiați grăsimea din friptură și tăiați în numărul dorit de porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Într-o tigaie la foc mediu, căutați ambele părți ale fripturii, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Se ia de pe foc.
5
Se amestecă crema de supă de ciuperci, supa de ceapă franceză și apă în prăjitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Supă De Ceapă FrancezăSupă De Ceapă Franceză
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit 2 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ca ' Momi Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ca ' Momi Merlot
Ca ' Momi Merlot
Merlotul din Napa Valley 2014 este neted, savuros și seducător fără speranță. Nasul te înfășoară cu arome de pământ, tutun, boysenberries și fum. Pe cerul gurii, prune fierte lent șiblackberry se fierbe împreună cu nucșoară, cuișoare, și un dram de grafit. O explozie de aciditate proaspătă luminează note blânde de vanilie, mentă și condimente tentante înainte ca un compot elegant de cireșe negre să vă aducă acasă. Bogat texturat și plin de farmec savuros, acest vin te va face să te îndrăgostești din nou de Merlot.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista