Friptură la grătar și brânză albastră cu glazură de fructe de pădure
Friptura la grătar și brânză albastră cu glazură de fructe de pădure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1515 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 14.37 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți afine, zahăr, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a utiliza până căpșuni ai putea urma acest curs principal cu Crepes cu căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură La Grătar Și Brânză Albastră Cu Glazură De Fructe De Pădure, Pizza cu friptură, brânză albastră și glazură balsamică, și Salată de friptură la grătar cu brânză albastră + struguri la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Condimentează fileurile cu condimente de friptură și sare și piper, după gust. Pune pe gratar si gatiti doneness dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Condimente De Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Adăugați vinul roșu într-o cratiță medie la foc mediu și reduceți-l la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați apa, apoi adăugați zahăr și fructe de pădure și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Zahăr
Apă
5
Adăugați 3 linguri de amidon de porumb și amestecați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
6
Scoateți fripturile de pe grătar pentru a servi feluri de mâncare și top cu sos și brânză albastră se sfărâmă.