Friptură La Grătar

Friptură La Grătar
Friptura la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 450 calorii. Dacă aveți ketchup, chifle de hamburger, sos fierbinte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Vită La Grătar, Grătar De Vită Prăjită, și Friptură De Porc La Grătar.

Instrucțiuni

1
Presărați friptura cu sare și piper și frecați cu 2 linguri de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Se introduce într-un cuptor olandez și se adaugă 2 căni de apă. Gatiti, partial acoperit, la foc mic 2 ore sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Îndepărtați friptura și tăiați.
4
Aduceți restul de 2 linguri de zahăr brun, ketchup și următoarele 6 ingrediente la fiert într-o cratiță grea. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se îngroașă. Se amestecă friptura mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Serviți pe chifle de hamburger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Hullabaloo Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo 2012 prezintă arome de boysenberry, lemn dulce și piper alb pe nas, cu arome bine structurate de cireșe sălbatice, afine, cola și fructe de zmeură care domină palatul și se termină cu un strop frumos de condimente la final. Acest vin va continua să îmbătrânească grațios în următorii 5-7 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista